Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

 متن پیام دکتر مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان به شرح زیر است:

سالروز میلاد جوان رشید، نجیب و بافضیلت عرصه کربلا حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را به تمامی جوانان عزیز و قهرمان ایران اسلامی تبریک عرض می نمایم.

امروزه جوان ایرانی با الگو گرفتن از سیره اهل بیت (علیهم السلام) و فرهنگ والای ایرانی و اسلامی الگوی اخلاق مداری و فضیلت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوان ایرانی مظهر حماسه سازی در مقاطع حساس تاریخ انقلاب اسلامی بوده است.

از حماسه شکوهمند انقلاب اسلامی تا جنگ تحمیلی و پس از آن تا حماسه های حضور در انتخابات را همگی جوانان رقم زدند. امروز و در دهه چهارم انقلاب اسلامی باید به مانند فردای روز 22 بهمن 1357 به تفکر و تأثیرگذاری جوانان در انتخاب مسیر و راه آینده ایمان و اعتقاد داشته باشیم.

دلبستگی جوانان به آرمان های خمینی کبیر (ره) روز به روز تحکیم و تعمیق یافته و به هیچ وجه نباید با خطا و اشتباه محاسباتی، جوانان نسل دهه چهارم انقلاب را به دلیل آنکه در فضای انقلاب نبوده اند از آن نسل جدا دانست. اگر جایی با اندیشه و آرمان های جوانان فاصله گرفته ایم بایستی به نحوه گفتمان خود با جوانان و عدم توجه به خواسته های آنان رجوع کنیم.

دولت با وجود تمام مشکلات و فراز و نشیب هایی که با آن مواجه است بر عهدی که با جوانان بسته است پایبند بوده و در زمینه افزایش مشارکت جوانان در عرصه تصمیم گیری های اجتماعی از طریق گسترش سازمان های مردم نهاد جوانان جمهوری اسلامی ایران از کشورهای پیشرو اسلامی می باشد و سال گذشته با وجود تمامی محدودیت ها و مشکلات مالی که دولت با آن مواجه بود در زمینه تامین منابع وام قرض الحسنه ازدواج بیش از ٩٠ درصد تعهداتمان به زوج های جوان را در یک طرح ضربتی پرداخت کرده و امسال نیز که رقم این وام قرض الحسنه از ١٠ به ١٥ میلیون تومان برای هر کدام از زوجین افزایش یافت.

با دستور جناب آقای دکتر روحانی ورود جوانان به پست های مدیریتی گسترش یافته و ان شاء الله تا پایان دولت دوازدهم شاهد تغییر نسل مدیریتی و کاهش سن مدیریتی کشور در تمام سطوح خواهیم بود.

در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام "حمایت از کالای ایرانی" نام گذاری شده است بیشترین سمت و سوی برنامه های اجرایی دولت متوجه حوزه جوانان خواهد بود. ما به عنوان خدمتگزاران ملت شریف ایران در دولت تدبیر و امید تمامی اهتمام خود را در سال ٩٧ بر منتفع شدن جوانان از سهم اشتغال بکار بسته و حداقل ٨٠ درصد از این اشتغال در حوزه جوانان هدف گذاری شده است.

از ملت شریف و هوشمند ایران نیز خواهشمندم با عزم ملی خود در راستای حمایت از اشتغال دختران و پسران جوان ایران زمین از تولید کالای ایرانی حمایت کرده و با مصرف کالای تولید داخل در این حرکت ملی سهیم باشند.

باشد که جوان ایرانی به مانند همیشه بر فراز قله های افتخار جهان بدرخشد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزیر ورزش و جوانان حضرت علی کربلا ایران اسلامی اهل بیت اخلاق انقلاب اسلامی انقلاب جنگ تحمیلی حضور در انتخابات مشکلات تصمیم گیری های جمهوری اسلامی ایران مشکلات مالی دولت ازدواج قرض الحسنه مقام معظم رهبری ایران اشتغال زمین جهان اخلاق پارس حماسه حضرت علی اکبر پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی، چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»، جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آنها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست، اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند؛ که در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • پیام FIVB برای کاپیتان جدید ایران: خوش برگشتی!
  • پیام تبریک رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی به مناسبت روز معلم
  • پیام تبریک شورای هیئات مذهبی مازندران به مناسبت روز معلم
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
  • پیام تبریک فرماندار ویژه مهاباد به مناسبت گرامیداشت روز معلم
  • پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم
  • پیام استاندار مازندران به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
  • دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب در روز چهارشنبه